Το Ξενοδοχείο Castillio στο νησί της Αστυπάλαιας

Η Αστυπάλαια είναι για εμάς ο πιο όμορφος καλοκαιρινός προορισμός. Με αυτή τη λογική οικογένειά μας δημιούργησε πριν 20 χρόνια το ξενοδοχείο Castillio. Θέλαμε να μοιράσουμε τις ομορφιές του νησιού μας με φίλους και γνωστούς. Με το ίδιο μεράκι το ξενοδοχείο στην Αστυπάλαια Castillio συνεχίζει και σήμερα να φιλοξενεί τους επισκέπτες της Αστυπάλαιας. Με την ίδια αγάπη φροντίζει το ξενοδοχείο, όπως και τότε που αποτελούσε την επέκταση του σπιτιού μας για τις παρέες μας που έρχονταν στην Αστυπάλαια για διακοπές. Σήμερα το ξενοδοχείο στην Αστυπάλαια Castillio ανανεωμένο και ιδιαίτερα περιποιημένο περιμένει όπως κάθε χρόνο το καλοκαίρι για να προσφέρει μια αξέχαστη Αστυπαλίτικη εμπειρία διακοπών.

Η Μαλτεζάνα, ο τόπος καταγωγής μας, αποτελεί τον πιο ήρεμο και ξέγνοιαστο οικισμό της Αστυπάλαιας. Για τους πειρατές εξάλλου αποτελούσε για αιώνες τον πιο απάνεμο και προστατευμένο φυσικό κόλπο του νησιού. Στο χωριό αυτό λοιπόν βρίσκεται και το κατάλυμα μας. Στην αμφιθεατρική πλάγια της Μαλτεζάνας, με πανοραμική θέα την παραδοσιακή Ψαρρός καλά και τα διάσπαρτα νησάκια. Λίγα μέτρα χωρίζουν το Castillio από τις παραλίες της Μαλτεζάνας και του Μπλε λιμανιού.

Χτισμένο σύμφωνα με την ντόπια αρχιτεκτονική και αμφιθεατρικά όπως είναι η Μαλτεζάνα, το ξενοδοχείο Castillio μας αποτελεί το πιο ενδιαφέρον μέρος για να μείνεις στο νησί. Η αυλή στο κέντρο του ξενοδοχείου είναι η σκηνή του αμφιθεάτρου μας, με τα νησιωτικά χρώματα και τις ενδιαφέρουσες πινελιές. Εδώ ο χώρος πρωινού μεταμορφώνεται το βράδυ σε ένα δροσερό χώρο με κοκτέιλ και μουσική. Εδώ γνωριζόμαστε, μοιράζουμε τις Αστυπαλίτικες εμπειρίες μας και προγραμματίζουμε την επόμενη εξόρμηση μας στο νησί.